Boek over ontstaansgeschiedenis van Altweerterheide gepresenteerd

Boekuitreiking.

ALTWEERTERHEIDE – Afgelopen zaterdag werd het boek ‘De ontstaansgeschiedenis van het kerkdorp Altweerterheide’ gepresenteerd. Het is geschreven door Gerard Stals.  Als oud-Heiknuiter beter bekend als Geer van de Smeed. 

Het eerste exemplaar werd aangeboden aan de wethouder van cultuur, drs. G. Gabriels. Vervolgens kregen vertegenwoordigers van de dorpsraad, raadsleden en medewerkers aan het boek een eerste exemplaar.

Boek
In het bijna 200 pagina’s tellend boekwerk worden de 6 grote ontginningen in Altweerterheide van eind 19e en begin 20e eeuw uitgebreid beschreven. Het betreft: Delbroek, Wijffelterbroek, Karelke, Hollandia, Kruispeel en Kettingdijk.

Het boek in de losse verkoop voor € 19,50 verkrijgbaar bij Primera Wouters (Winkelcentrum Moesel), de Benelux (Stramproy) en Bruna (Markt-Weert). Meer informatie: Gerard Stals via [email protected] of telefoon 0495 540182.

Vorig artikelSpetterende finaleavond van Rabobank Clubkas Campagne 2018
Volgend artikelTopprestaties van wandelaars en fietsers tijdens Jan Caristocht 2018