Alle zwemonderdelen Stadstriathlon Weert in Blauwe Meertje

Weert – Op 8, 9 en 10 juni vindt de negende editie van Stadstriathlon Weert plaats. Een sportevenement dat in het teken staat van hardlopen, fietsen en zwemmen. Dit jaar vinden de zwemonderdelen van de wedstrijden voor het eerst allemaal in het Blauwe Meertje aan de Herenvennenweg plaats. Zo kunnen nog meer mensen meedoen.

Vorig jaar werd er ook al in het Blauwe Meertje gezwommen, maar nog niet tijdens alle wedstrijden. Het zwemonderdeel van de Ouder/Kind wedstrijd en de Bedrijvencompetitie was toen nog in het haventje aan het Bassin. Vanwege grote belangstelling heeft de organisatie besloten om dit jaar alle zwemonderdelen naar het Blauwe Meertje te verplaatsen. Dus ook die van de Ouder/Kind wedstrijd en de Bedrijvencompetitie. Zo kunnen meer mensen meedoen en blijft de veiligheid gegarandeerd.

Inschrijven voor de Ouder/Kind wedstrijd en de Bedrijvencompetitie kan nog steeds. De Bedrijvencompetitie kan nog wel wat teams gebruiken. Als er 20 teams zijn ingeschreven op 25 mei a.s. gaat de Bedrijvencompetitie definitief door.

Kijk voor het totale programma van de Stadstriathlon Weert op www.stadstriathlonweert.nl. Je kunt je hier ook inschrijven.

BRONStadstriathlon Weert
Vorig artikelDeelnemers Buitengewoon Tafelen in Weert staan versteld van het hoge niveau
Volgend artikelDood aangetroffen man blijkt 68 jarige Eindhovenaar