Warmterecords sneuvelen: woensdag en donderdag zomers warm

REGIO – De korte broek mag deze week uit de kast! De temperaturen in Midden-Limburg kunnen namelijk oplopen tot 26 graden op woensdag en 27 graden op donderdag. De verwachting is dat er vooral donderdag lokaal temperatuurrecords sneuvelen.

Het oude record dateert uit 1988 en staat op 24,5 graden gemeten bij het KNMI-weerstation in Maastricht.

Zomers weer in Midden-Limburg
De temperatuur in Weert en Roermond blijft tot en met zondag ruim boven de 20 graden. En er is meer goed nieuws: er wordt door Weerplaza geen druppel regen voorspeld. Op vrijdag is het nog 25 graden. In het weekend blijft het rond de 22 graden. Pas maandag dalen de temperaturen iets en is er ook kans op regen.

Vorig artikelControle hondenbelasting van start in Leudal
Volgend artikel100.000 euro voor onderhoudsbeurt Kinrooise gemeentewegen