Stop hersentumoren en steun ‘Team Rob’

WEERT – Ruim een jaar geleden overleed Rob Clement (51) uit Laar aan een hersentumor. Ter nagedachtenis aan zijn leven en de oneerlijke strijd die hij moest leveren, hebben familie en vrienden de krachten gebundeld in het ‘Team Rob’.

In juni doen zij mee aan Alpe d’HuZes. Om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker en hersentumoren, organiseert het team de komende weken drie activiteiten in Weert. Een wijn- en spijsproeverij op vrijdag 13 april, een brunch op zondag 29 april en een benefietconcert op vrijdag 25 mei. Op de poster, die deze weken op verschillende plekken in Weert wordt verspreid, lees je de details. En hoe je je kunt aanmelden. Ben je niet in de gelegenheid om aan een van de activiteiten deel te nemen, maar wil je wel het goede doel steunen? Je bijdrage is van harte welkom op rekeningnummer: NL81 RABO 032 462 6363 t.n.v. J.M. Clement o.v.v. Alpe d’HuZes. Samen helpen we kanker en hersentumoren de wereld uit.

Vorig artikelN270 Helmond afgesloten wegens ernstig ongeluk
Volgend artikelMan bekneld bij vleesverwerker