Verkiezingsborden van kandidaat-raadslid DUS vernield

WEERT – DUS Weert heeft moeten constateren dat er afgelopen week tot tweemaal toe een verkiezingsbord is vernield van de nummer 7 op de kandidatenlijst: Najat Karime.

Fractievoorzitter Conny Beenders: “We zijn als DUS Weert verdrietig en boos dat zoiets in onze gemeente gebeurt. Temeer omdat het hier gaat om het democratisch recht van ieder individu om zich in te zetten voor de lokale politiek. Mevrouw Karime streeft, net als DUS Weert, naar een inclusieve samenleving waarin mensen elkaar insluiten in plaats van uitsluiten. DUS Weert steunt haar volledig in dat streven zoals ook blijkt uit ons Actieprogramma.”

Herstel van borden
De komende week zullen de verkiezingsborden worden hersteld. DUS Weert spreekt de hoop uit dat er sprake  is geweest van een incident. En hoopt dat deze, en alle andere borden, verder ongemoeid zullen worden gelaten.

Vorig artikel12 maart 1937: Voor het eerst
Volgend artikelPolitie is bezig met ruiming hennepkwekerij