Lokale DJ Yuppe Fish opent tweedehands platenzaak bij Perron 8

Foto: Dion Fiddle Davison

WEERT – Op vrijdag 2 maart om 13.00 uur opent Yuppe Fish, lokale DJ, een tweedehands platenzaak bij Perron 8 op de Parallelweg 168 unit 19 in Weert. Hier wordt een brede selectie aan muziek aangeboden uit alle genres en tijdperken, maar ook vinyl-verwante artikelen. Wethouder Geert Gabriels zal de winkel officieel openen in feestelijke sfeer, en vanaf dat moment is de winkel geopend voor het publiek en alle muziekliefhebbers.

De eigenaar (Retro DJ) Yuppe vertelt: “Ik heb altijd iets met muziek gedaan, en wil het blijven doen. Toen mijn band stopte besloot ik alleen verder te gaan als vinyl DJ. Binnen een jaar werd die hobby een bedrijf, en nog een jaar later wist ik niet meer waar ik met mijn spullen en overschot aan vinyl naar toe moest. Op dat moment besloot ik bij Perron 8 in Weert een ruimte te huren, waar ik kan werken en het overschot aan lp’s ter beschikking kan stellen aan andere vinyl liefhebbers.”

Nostalgie
De ruimte, unit 19 in Perron 8 is geheel in huiselijke retrosfeer ingericht. Alles draait er om  nostalgie. De mensen moeten zich hier terug in de tijd wanen en zich thuis en welkom voelen terwijl ze door de platen bladeren en er naar kunnen luisteren. Nieuwe oplagen lp’s worden op de website en sociale media bekend gemaakt, maar mensen die naar de winkel komen hebben eerste keus.

De winkel zal beperkte dagen geopend zijn. De openingsdagen en tijden zullen gepubliceerd worden op www.yuppefish.nl

Vorig artikelRestaurant Blaakven verkocht
Volgend artikelCaravan gaat in vlammen op