Volledige uitslag van grote vastelaovendjoptocht Weert

De uitslag van de optocht is volgens de jury dat de felbegeerde Gouden Rog naar C.V. de Doorzetters gaat met hun motto: Wa'n heerlijk fisje.

WEERT – Op zondagmiddag 11 februari 2018 heeft de grote vastelaovendjoptocht van Stadsvastelaovendj vereiniging de Rogstaekers door de binnenstad van Weert getrokken.

Daar waar het s ’morgens nog plensde van de regen veranderde het weer bij de start van de stoet in een aangenaam zonnetje. De dikke rijen toeschouwers, die wederom de Rogstaekers stad bezochten, hebben samen met Preens Phil 1e en Jeugdpreens Sep 2e naar een kleurrijk en amusant schouwspel kunnen kijken. Voor Vorst Stan was dit zijn eerste optocht als Vorst van de Rogstaekers en hij wenste vanaf de Raad van Elf wagen iedereen een zalige vastelaovendj toe.

Kerkelijke Harmonie St Joseph 1880 met de uitbeelding: Van Horne waertj herdachtj wint de Harmonieprijs.

Uitslag
De uitslag van de optocht is volgens de jury dat de felbegeerde Gouden Rog naar C.V. de Doorzetters gaat met hun motto: Wa’n heerlijk fisje. De overige categorieprijzen zijn: winnaar van de Knauwelpriees: V.V. Poelepetaote & Hâllef um met het motto: ’t Mót neet gekker waere. Kerkelijke Harmonie St Joseph 1880 met de uitbeelding: Van Horne waertj herdachtj wint de Harmonieprijs.

winnaar van de Knauwelpriees: V.V. Poelepetaote & Hâllef um met het motto: ’t Mót neet gekker waere.

Vorig artikelGeweldpleging in Weert
Volgend artikelOptocht in Ospel (video)