de Vêrkusköp: jeugdboor Ference en jeugdboorin Yana

WEERT – In een bomvol Buurthuis Moesel zijn afgelopen zaterdag tijdens het jeugdboerenbal de nieuwe Jeugdboor Ference en jeugdboorin Yana van de Vêrkusköp bekend gemaakt.

Wie zijn Jeugdboor Ference en Jeugdboorin Yana?

Jeugdboor Ference Göertz
Ference is 8 jaar en zit in team 3b van Obs de Graswinkel. Zijn hobby’s zijn Tennissen bij TC Weert en ravotten bij de welpen van Scouting Keent-Moesel. In zijn vrije tijd spelt hij graag Mine Craft, kijkt hij you tube filmpjes en spelt hij graag met zijn jongere broertje Joris. Als getuige heeft Ference gekozen voor zijn goede vriend Vince Fijen.

Jeugdboorin Yana Wulms
Yana is 9 jaar en zit in groep 5b van b.s. Markeent bij Meester Stan.
Yana woont samen met haar ouders Dennis en Ester en broers Jimmy, Zino en Ryan op de Goudriaanstraat 27 op Keent. Ook heeft ze nog een zus Annika en die woont sinds kort samen met haar vriend Gale. Haar grootste hobby: Labradoodles ,en het is haar droom om honden trainer te worden en alles te leren wat met honden te maken heeft.
Ze is erg creatief en tekent en knutseld graag. Basketbal is haar sport.

En ze zit graag op you-tube naar filmpjes te kijken waar ze erg om kan lachen. Yana houd van gezelligheid ,spelletjes doen, samen winkelen, samen eten maken en opeten of gewoon lekker op de bank hangen met een kopje thee en een leuke film kijken. De getuige van Yana is haar vriendinnetje Siënna van Esch.

Vorig artikel4 februari 1938: Plan nieuw postkantoor
Volgend artikelWat wordt de opbrengst van ‘t Vastelaovendlidje van Rogstaekerspreens Phil I?