Gemeente Cranendonck en provincie versterken toezicht veehouderijen

CRANENDONCK – Vanaf 1 januari 2018 intensiveren Brabantse gemeenten en de Provincie Noord-Brabant de inspecties van veehouderijen. Dit betekent dat toezichthouders van de drie Brabantse omgevingsdiensten gedurende drie jaar op uniforme wijze gaan controleren of de agrarische bedrijven aan de wet- en regelgeving voldoen. Daarnaast informeren zij agrariërs over asbestverwijdering en energiebesparing. De gemeente Cranendonck zoekt hierbij aansluiting bij het project Buitenkans!.

Onder de noemer ‘Buitenkans! Een perspectief voor de toekomst’ gaan we samen met inwoners, ondernemers en organisaties aan de slag met de toekomst van het buitengebied. Vanwege dit project vinden alle controles in Cranendonck plaats in 2018. Ondernemers hebben tijdens deze inspectieronde de mogelijkheid aan te geven wat ze nodig hebben voor een gezonde bedrijfsvoering.

Meer informatie
Lees verder op www.odzob.nl/overheden/actueel. Kijk voor meer informatie over Buitenkans op www.cranendonck.nl/buitenkans.

Vorig artikelDrie personen met openstaande straf aangehouden
Volgend artikel108 kinderen gingen zeemeermin-zwemmen bij zwembad De IJzeren Man