Aangelijnde hond aangereden-politie zoekt getuigen

WEERT – Via politie Facebook- Op maandag 8 januari 2018 tussen 18.30 uur en 19.00 uur is er op de Roermondseweg, ter hoogte van het Tango tankstation, een hond aangereden. De hond liep aangelijnd en is vermoedelijk door een groene Opel Corsa geraakt.

Het kan zijn dat de bestuurder van de auto het ongeval niet heeft opgemerkt. De gegevens van de auto en de bestuurder zijn dan ook niet bekend. Momenteel zijn wij aan het bekijken of het voorval op camerabeeld staat. De hond is ten gevolge van de aanrijding overleden.

Bent u betrokken geraakt bij het ongeval of bent u getuige van het ongeval, neem dan contact op met de politie. U kunt dit doen via 0900-8844. Het registratienummer van deze zaak betreft: 2018004772.

Vorig artikel11 januari 1586: Inkwartiering van officieren
Volgend artikelSpesjaal vör Prins Rick I vanne Törf