Gemeente Weert zet deelname aan PSV Businessclub voort

De Weerter ondernemer Dolf Geleijns (l) van Saelmans Makelaardij en Nick de Graaf, sales manager bij PSV.

WEERT/EINDHOVEN – De gemeente Weert continueert haar deelname aan de PSV Businessclub. Om de economische relaties met de regio Eindhoven verder te versterken, is in de tweede helft van het seizoen 2016-2017 voor het eerst deelgenomen aan het netwerk van de Eindhovense voetbalclub.

Inmiddels zijn er ook elf Weerter bedrijven lid van de Businessclub en vinden er nog gesprekken plaats vanuit PSV om dit verder uit te breiden.

Deelname
Wethouder Frans van Eersel (Economische Zaken) zegde de gemeenteraad toe de deelname te evalueren. Tijdens de tweede helft van het seizoen 2016-2017 is er vanuit de gemeente 8 keer deelgenomen aan de verschillende activiteiten (wedstrijden en meetings). Bij de bezoeken aan de businessclub is onder andere gesproken met vertegenwoordigers van onderwijsinstellingen, de overheid, ondernemers van o.a. de High Tech Campus en ontwikkelaars/bouwbedrijven in verband met de bouw van tijdelijke woningen.

Doorgaan
Op basis daarvan, en het feit dat er vanuit het Weerter zakenleven interesse is, heeft de gemeente besloten de deelname voor het seizoen 2017-2018 te continueren. De kosten voor deelname aan PSV Business ten behoeve van twee business seats, bedragen voor dit seizoen 10.960 euro.

Vorig artikelSame sterk vör oos kerk in actie
Volgend artikelNieuwjaarsreceptie voor leden, familieleden sponsoren en supporters