Zusters Birgittinessen vieren 175-jarige bestaan in Weert

WEERT – Dinsdag 28 november, heeft scheidend bisschop Mgr. Frans Wiertz het jubileumjaar “175 jaar Birgittinessen in Weert” geopend met een Eucharistieviering in de kapel.

Tijdens dit bijzondere jaar zijn er verschillende feestelijkheden, waarbij speciaal wordt herdacht dat er al 175 jaar zusters Birgittinessen aan de Maasstraat in Weert wonen. Halverwege december zal er door de “Stichting Vrienden van de zusters Birgittinessen Weert” de Kerststal in de tuin worden georganiseerd en de jaarlijkse Sacramentsprocessie op 31 mei 2018 zal een feestelijk tintje krijgen.

Het hoogtepunt van het jubileumjaar is zaterdagmiddag 21 juli 2018. De zusters Birgitinessen willen alle mensen uit Weert, vrienden en bekenden, nu alvast hartelijk uitnodigen om samen met hen te vieren dat de zusters Birgittinessen al sinds 1843 in Weert mogen zijn.

Vorig artikelVerenigingen krijgen subsidie voor het Van Horne jaar
Volgend artikelPaters van de Heilige Geest bezoeken Fatima Huis