Eerste fiets voor medewerkers van Zelfregiecentrum (ZRC)

NEDERWEERT – Wethouder Henk Geraats van de gemeente Nederweert en wethouder Martijn van den Heuvel van de gemeente Weert overhandigden op woensdag 29 november symbolisch een eerste fiets aan medewerkers van het Zelfregiecentrum (ZRC). 

Daarmee gaven ze het startsein voor een project met twee belangrijke doelen: In het ZRC worden mensen die om allerlei redenen niet volledig tot hun recht komen door bijv. ziekte of tegenslagen in staat gesteld opnieuw zelf de regie over hun leven te krijgen.

De fietsen die zij opknappen worden via de Stichting Leergeld ter beschikking gesteld aan kinderen uit gezinnen die geen geld hebben om een fiets aan te schaffen.

Vorig artikelPeter Korten uitgeroepen tot Jan van der Croeëndrager 2018
Volgend artikelIs de historische naam van een pand erfgoed?