WoCom gaat langdurige relatie aan met lokale schildersbedrijven

CRANENDONCK – Woningcorporatie woCom kiest voor lokale schildersbedrijven. Vandaag legden zij hiervoor gezamenlijk afspraken vast in een 12-jaren onderhoudscontract. WoCom kiest bewust voor een langdurige, prestatiegerichte samenwerking. Waarbij de schildersbedrijven op dezelfde manier werken. En waarbij de klanttevredenheid van de bewoner centraal staat bij het meten van hun prestaties. Daarbij zijn de partijen niet tevreden met een zesje als rapportcijfer, maar hebben ze hun ambitie op minimaal een 8 gelegd.

Per 1 januari 2018 gaat de nieuwe samenwerking van start. Hieronder ziet u welk schildersbedrijf in welke gemeente het schilderwerk vanaf dan verzorgt.

• Asten en Someren: Schilderbedrijf Gubbels
• Cranendonck en Heeze-Leende: Schilderwerken Budel
• Helmond: Dusol Vastgoedonderhoud
• Laarbeek: Schildersbedrijf Noud van Bussel

Fotobijschrift
Lokale schildersbedrijven tekenen langdurig onderhoudscontract met woCom.

V.l.n.r.: Niels Arts (projectleider woCom), Willem Oyen (directeur Schilderwerken Budel), Ivo Geraerts (directeur Schildersbedrijf Noud van Bussel), Mirjam Kräwinkel (directeur-bestuurder woCom), Frans Dusol (directeur Dusol Vastgoedonderhoud), Louis Gubbels (directeur Schilderbedrijf Gubbels).

Vorig artikelLaatste wedstrijd van 2017 voor Paardensportvereniging Nederweert
Volgend artikelKakelspektakel in Nederweert-Eind afgelast