Slagroom & Pudding Festival in Weert terug na geslaagde editie in 2023

Fotograaf: Thijs Hermans Media

WEERT – Op vrijdag 23 augustus vindt de tweede openbare editie van Slagroom & Pudding Festival plaats. Dit keer op een nieuwe locatie: Theater de Huiskamer en het aangrenzende Sint Raphaëlpad. Op deze gezellige plek in het centrum van Weert kan iedereen die wil hun muzikale talenten laten zien.

Vorige editie

Na drie succesvolle kleinschalige tuinfestival edities werd vorig jaar de eerste openbare editie van het festival georganiseerd. Maar liefst 15 verschillende acts met een uiteenlopend scala aan muziekgenres stonden toen op het podium, sommige van hen voor het eerst ooit. Van klassiek tot metal en van singer-songwriter tot Nederlandstalig, alles kwam voorbij.  Het festival verwelkomt op de komende editie graag alle liefhebbers van muziek en lokaal talent!

Een podium voor iedereen

Het festival biedt een laagdrempelig en uitnodigend podium voor muzikanten uit de regio Weert om hun talenten te laten zien. Of je nu een doorgewinterde artiest bent die graag iets nieuws wilt proberen, of je pas net je eerste stappen zet als muzikant, het Slagroom & Pudding Festival heet iedereen welkom. 

Aanmelden en informatie

Muzikanten en bands kunnen zich tot uiterlijk zondag 28 juli aanmelden om op te treden op het festival. Ook muzikanten die nog geen band hebben, maar wel graag in een band willen spelen, kunnen zich aanmelden om ingedeeld te worden in een band. De organisatie brengt graag muzikanten samen om een nieuwe band te vormen. Aanmelden kan via de volgende link: https://linktr.ee/slagroomenpudding

Voor verdere informatie, updates en kaartverkoop wordt verwezen naar het Instagram-account van het festival: @slagroomenpuddingfestival.

Vorig artikelBibliocenter Weert ontvangt Duitse bestsellerauteur Monika Peetz