Sanlendrie

  In mijn atelier in Weert maak ik uw oude geliefde meubelstuk weer als nieuw. U heeft keus uit een kleurenpallet van meer dan dertig kleuren. Ik werk met chalk paint van Annie Slaon. Deze verf is uniek in zijn soort. De chalk paint wordt afgewerkt met een claer wax waardoor de verf uithard en een mooie fluweelachtige uitstraling krijgt.

  Met  chalkpaint wordt u meubelstuk weer als een tweede huid in jullie nieuwe interieur. Voor de diverse mogelijkheden kunt u een kijkje komen nemen in mijn showroom/atelier. In overleg wordt u meubelstuk met heel veel liefde onderhanden genomen. U meubelstuk wordt bij u thuis opgehaald en natuurlijk weer correct bij u terug geleverd.

  Wilt u uw huis meer af gestyled hebben dan kunt u ook kiezen voor onze eigen kussenlijn. Zowel op voorraad als naar eigen wens te bestellen. Ook een eigen ontwerp kunnen worden omgezet tot een uniek exemplaar.

  Ook kunt u bij ons terecht voor aankleding/styling van u zaak, restaurant of strandtent. Ik werk uitsluitend met natuurlijke materialen. Waaronder materialen die ik tijdens het strandjutten vind. Voor een impressie neem een kijkje op mijn website of facebook.

  Daarnaast verkopen we de merken Clayre & Eef, kaarsen van Atelier Ozo en de geurzakjes van de geur van nostalgie.

  Naast het woongebeuren kunt u bij ons ook terecht voor kleding herstelwerk en gordijnen op maat maken.

  Onze openingstijden zijn donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

  Creative director Fiely Wijen