Rick

  Ontdek je creatieve talent bij RICK!

  Wat is jouw talent? Muziek maken, beeldhouwen, zingen, tekenen of schilderen? Of wil je musicalster worden, sieraden maken, hip hoppen, balletten, kleien, de mooiste foto’s of filmpjes maken, verhalen schrijven of toneel spelen? Wat jouw passie ook is: je ontdekt je creatieve talent bij RICK! 

  RICK is dé kunst- en cultuurschool in Weert en omstreken. Bij ons kan iedereen, jong en oud, met veel plezier en actief met zijn creatieve talent aan de slag. Je kunt kiezen uit meer dan 100 cursussen op het gebied van muziek, dans, theater, taal, beeldende en audiovisuele kunst.

  Ben je beginner of gevorderd? Geen punt, bij ons vind je gegarandeerd de cursus die past bij jouw kunnen. Iedere dag staan er meer dan 100 academisch opgeleide docenten voor je klaar. Zij leren je niet alleen de kneepjes van het vak, maar zorgen er ook voor dat jullie veel lol beleven, want passie en plezier gaan hand in hand!

  RICK staat bekend als hét instituut voor kunst- en cultuureducatie. Je zou kunnen zeggen dat RICK dé muziekschool is als je een instrument wilt leren bespelen of lekker samen met anderen wilt jammen.

  Maar RICK is ook dé dansschool voor iedereen die wil leren dansen, of het nu klassiek ballet is, jazz ballet of moderne dans.

  Maar wist je dat je bij RICK óók terecht kunt voor de Pilates Bodymotion-training? Én voor de supperhippe Barre Workout? En speciaal voor mensen met een bewegingsbeperking, bijvoorbeeld als gevolg van Parkinson, reuma, MS of een hartkwaal, biedt RICK als énige in Limburg ook nog eens het unieke dansconcept Dance for Health aan.

  Nieuwsgierig of jouw passie ook onze passie is?
  Neem snel een kijkje op onze website www.ricknet.nl en vind heel gemakkelijk, met een paar klikken, de cursus die bij past bij jouw talent of passie. Tot ziens bij RICK!