Renki Op ’t Root

  Wij zijn een bedrijf gelegen in Ospel (industrieterrein Ketelaarsweg), dat zich breed inzet op het gebied van groentechnieken. Bij ons vindt u een groot assortiment aan nieuwe en occasion grasmaaiers.Tevens vindt u  een groot aanbod in tuingereedschappen. Deze worden gebruiksklaar, met garantie afgeleverd. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor eigen maatwerk. Voorbeelden hiervan vindt u terug op de producten pagina van onze website. Wij zijn leverancier van Castelgarden, John Deere, Echo, Shibaura, Hayter, Wolf, en leveren alles uit hun brochure. Ook na uw aankoop staan wij voor u klaar. Wij zijn in staat alle mogelijke merken bos-, tuin- en parkmachines te repareren. Dit wordt in onze eigen werkplaats uitgevoerd waarbij kwaliteit voorop staat. Uw machine wordt op een vakkundige manier nagekeken zodat deze weer optimaal kan presteren. Tevens hebben wij een eigen slijpservice voor het slijpen van zaagkettingen, cirkelmaaier messen, maaikooien, ondermessen, enz.

    

  Renki Tractoren en Lanbouwmachines b.v.
  Sinds kort zijn wij gestart met een nieuw bedrijf dat zich bezighoud met de verkoop en het onderhoud van nieuwe en gebruikte tractoren en landbouwmachines. Naast Agria frezen en Beinlich beregeningshaspels hebben wij het dealerschap van Lamborghini Green Pro tractoren in ons verkoopprogramma kunnen toevoegen.

  Openingstijden
  Onze openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 8.30 uur – 12.15 uur, 13.00 uur – 17.00 uur en zaterdag van 8.30 uur – 14.00 uur. Voor afspraken buiten deze openingstijden kunt u altijd contact met ons opnemen.