Ospels Steunpunt

  Hét aanspreekpunt bij u in de buurt!

  Maakt u zich zorgen over een eenzame buurtbewoner? Wilt u graag de handen uit de mouwen steken of heeft u juist behoefte aan deze handen? Heeft u een vraag of probleem waar u hulp bij nodig heeft maar u weet niet bij wie u moet zijn?

  Voor al uw vragen rondom sociale zaken, Wmo, participatie, welzijn en zorg kunt u terecht bij het Ospels Steunpunt!

  Wat doen wij?

  Wij kijken samen met u naar de behoeften en mogelijkheden om (weer) deel te kunnen nemen aan de samenleving en helpen u graag op weg. Daarnaast hebben wij korte lijnen met diverse organisaties en instanties zoals: GGZl, Centrum voor jeugd en gezin, regisseur sociaal domein, de wijkagent en maatschappelijk werk.

  Wanneer zijn we bereikbaar?

  Het Ospels Steunpunt heeft een inloopspreekuur op donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Tijdens dit spreekuur staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden. Mocht dit tijdstip u niet schikken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om een afspraak op een ander tijdstip te maken. Wij komen dan graag voor een gesprek bij u op bezoek.

  Waar kunt u ons vinden?

  Wij houden ons spreekuur op de volgende locatie: gemeenschapshuis Haaze-Hoof, Aerthijsplein 3, 6035 AS Ospel

  Wie zijn we?

  Ospels Steunpunt bestaat uit een groot aantal personen vanuit verschil-lende disciplines. Ospels Steunpunt bestaat op het moment uit een WMO Consulente, Opbouwwerk, wijkverpleegkundige en een aantal vrijwilligers.

  Wilt je ook vrijwiliger worden? Klik dan hier om je aan te melden.

  DELEN
  Vorig artikelArléne Uitvaart
  Volgend artikelReisburo Mackus