Multi-Fix

  Uw woning is Multi-fix waard

  Steeds meer particulieren kiezen voor Multi-fix als partner. Dat is ook niet verwonderlijk, omdat Multi-fix al een aantal jaren actief is in de particulieren markt. Niet alleen grote bouwprojecten, maar juist een schuifkast, dakkapel, schuifdeur of verlichting in Uw woning is bij ons in goede handen. Ook al lijkt het voor u onmogelijk, wij zoeken samen naar een passende oplossing, maatwerk !!

  Systeem plafond
  Multi-fix Nederweert levert en monteert vrijwel alle gangbare en niet gangbare systeemplafonds en wanden. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om een kantoor, winkel, bedrijfsruimte, fabriekshal, bioscoop, huisartsenpraktijk, of uw woning, wij hebben altijd een plafond- of wandsysteem naar uw wens dat past in uw budget. Ook daar waar specifieke eisen worden gesteld aan de geluids- en warmte isolatie, brandwerendheid, esthetische aspecten etc. zijn onze systemen toepasbaar.

   

  (Ver)bouwen met Multi-Fix
  U wilt uw huis of (kantoor)pand renoveren of verbouwen? Een nieuw plafond of een wand plaatsen of isoleren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken voor particulieren en professionals als architecten, aannemers en projectontwikkelaars. Het gebruik van interieursystemen kent vele voordelen; vochtige, scheve of gescheurde muren en plafonds worden door toepassing van geïsoleerde voorzetwanden (dry wall) of verlaagde plafondsystemen weer strak van uiterlijk. Integreren van leidingen en inbouwmaterialen en de daarbij behorende timmerwerkzaamheden is voor ons vanzelfsprekend.

  Duurzaam en leefbaar interieur
  Een ruimte moet niet alleen mooi en praktisch zijn, het welbevinden van de personen die het vertrek gebruiken is minstens zo belangrijk.

  Heeft u er ooit bij stil gestaan in welke mate akoestiek, luchtkwaliteit en (buiten)lichtinval hieraan bijdragen of tenietdoen?

  Nog veel te vaak worden deze factoren vergeten of achtergesteld, zelfs door professionals. En dat is jammer aangezien dit vaak amper meer kosten of werk met zich meebrengt als men hier rekening mee houdt vanaf het begin van het project. Multi-Fix beschikt over specifieke kennis op het gebied van akoestiek, verlichting, isolatie en beluchting.
  Uiteraard hebben duurzaam werken en het milieu onze aandacht. Wij werken waar mogelijk met duurzame materialen.