Huidspecialiste Marly

  Een leven lang een mooie huid voor u: dat is mijn passie!

  Marly Brands is al meer dan 22 jaar huidexpert. Of het nu gaat om een goede huidconditie, het definitief en selectief ontharen of het oplossen van huidproblemen zoals puistjes en rimpels. Verwen uzelf en laat uw huid stralen!

  Wilt u een mooie gezonde huid, met weinig rimpels? Of wilt u van uw acne of couperose af? Als het om huidverbetering gaat zorgt Marly Brands gegarandeerd voor het gewenste resultaat.
  Bovendien worden in onze praktijk bijzondere resultaten behaald met het verwijderen van huidoneffenheden.

  Hoe is het begonnen?
  Vanuit mijn achtergrond in de gezondheidszorg kreeg ik steeds meer belangstelling voor de huid.

  Nadat ik mijn opleiding schoonheidsspecialiste had afgerond en mijn diploma had behaald ben ik gestart met mijn huidverbeteringspraktijk. Al snel kreeg ik klanten met huidproblemen en overbeharing.

  De afgelopen jaren ben ik mij blijven verdiepen in effectieve behandelingen voor huidveroudering, huidproblemen en definitief ontharen.

  Als allround huidspecialiste werk ik op basis van de nieuwste  inzichten. Ik geloof in een doordachte aanpak die er voor zorgt dat we de huid mooi houden, ook op langere termijn.

  Als ervaren huidspecialiste streef ik naar het beste voor mijn klanten, d.m.v:

  • eerlijk advies
  • kennis van zaken
  • gestructureerd behandelplan
  • persoonlijke aandacht

   

    

  Hoe is de aanpak bij Marly?

  Heeft u vragen over uw huid? Wilt u uw huid verbeteren of uw huid er jonger uit laten zien? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek.  Tijdens deze intake bekijk ik uw huid vakkundig en geef ik u vrijblijvend advies.  Uiteraard is deze afgestemd op uw persoonlijke situatie. Daarna bespreken we gezamenlijk de aanpak.

  Nazomer tips voor uw huid.

  Wat doen de zon en de zomer met uw huid? Veel! Het zichtbare effect is natuurlijk een mooie, bruine tint. Na de zomer is het voelbare resultaat vaak een vochtarme, droge of schilferige huid. Verder verdikt de huid zich onder invloed van de zon als natuurlijke bescherming. De huid kan dan verstopt raken, dof zijn en minder goed haar werkstoffen opnemen.

  Wilt u uw huid weer in een goede conditie brengen? Gun uw huid dan een peeling met een voedende behandeling zodat uw huid weer mooi glad en fris is. Om dit resultaat te behouden ondersteunt u uw huid optimaal met het vocht vasthoudende serum Hydroluron of met Intervall, een volle crème die vocht- en vetbalans in de huid herstelt. Met deze top verzorging is uw huid snel weer soepeler, elastischer, gladder en voelt comfortabel en zacht aan.

  Uw huidspecialiste,

  Marly