Cito Totaalservice

  Cito totaalservice is een jong dynamisch bedrijf, wat zich bezighoudt met Facilitaire bedrijfsdiensten. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere: de her-inrichting van uw pand, interne/externe verhuizingen, handyman-diensten, het ergonomisch instellen van uw kantoormeubilair én op- en verkoop van uw totale kantoorinventaris. Door een groot netwerk van een honderdtal ondernemingen kunnen wij u ook adviseren over alle andere aspecten van uw facilitaire behoefte.

  Service is voor mij een groot aspect!

  • Nieuw meubilair wordt geleverd en gemonteerd.
  • Na een jaar komen we even langs om te kijken of alles nog naar wens is    en om te zien of alles nog naar behoren werkt.
  • Gebruikt meubilair, mits bij ons gekocht, wordt voor het geleverd en gemonteerd wordt voorzien van een onderhoudsbeurt.
  • Indien gewenst worden er tekeningen gemaakt van uw inrichting zodat u    zich een beeld kunt vormen hoe het gaat worden.
  • Bij onduidelijkheden kom ik naar u toe, (bij nieuw en gebruikt meubilair) om de situatie te bekijken en eventueel met plakband de locatie van het meubilair na te bootsen, zodat u duidelijk inzicht krijgt in de inrichting in uw situatie.  DELEN
  Vorig artikelJan Truyen Beeld en Geluid
  Volgend artikelDe Pinmaekers