CITAVERDE College

  CITAVERDE College Nederweert: MAVO in het GROEN!
  Ben jij op zoek naar een goede VMBO school ? Bij CITAVERDE College Nederweert kun jij je talenten ontdekken en ontwikkelen. Onze school is veilig, overzichtelijk en gezellig en je maakt er vrienden voor het leven. Wij bieden kwalitatief hoogwaardig onderwijs, waarbij accenten worden gelegd op duurzaamheid en ondernemen. De school is volop in beweging en richt zich op talentvolle doeners, die weten van aanpakken!

  Leerwegen
  CITAVERDE College Nederweert is gespecialiseerd in onderwijs op MAVO-niveau. Op onze school kun je de Gemengde Leerweg en de Theoretische Leerweg volgen. Ook leerlingen met een Kader-advies en een MAVO perspectief zijn welkom om bij ons onderwijs te volgen.
  De school kent ook een MAVO-plus klas, die je extra voorbereid op een overstap naar het HAVO.

    

  Brede uitstroom
  Binnen onze school maak je kennis met alle sectoren; groen, techniek, zorg & welzijn en economie. De nadruk ligt op groen, wat je terugvindt in allerlei vakken. Denk daarbij aan duurzaamheid, gezonde voeding en beweging, respect voor je leefomgeving, de natuur en elkaar. Groen betekent ook meer praktisch bezig zijn. Met je VMBO-diploma van CITAVERDE College Nederweert heb je een brede basis, waarmee je  alle kanten op kunt in het MBO. En je kunt ook doorstromen naar het HAVO. Genoeg te kiezen dus !

  Begeleiding
  De school heeft veel expertise in dyslexie en dyscalculie. Daarnaast kent de school een sterke zorgstructuur, opdat er ook leerlingen die extra begeleiding behoeven de mogelijkheid hebben binnen ons reguliere onderwijs een diploma te behalen. De kleinschaligheid van onze school is hierbij een uitkomst!