Blankers Schoon

  Hèt schoonmaakbedrijf van Midden-Limburg en actief in geheel Zuid-Nederland.

  Met meer dan 160 betrokken, vakbekwame medewerkers realiseert Blankers Schoon dagelijks dankbaar schone kantoren, scholen, fabriekshallen en vervoersmiddelen. In 50 jaar tijd is Blankers Schoon uitgegroeid tot een gerenommeerd vakbedrijf in Limburg, door mensen centraal te zetten, gekenmerkt door familiewaarden: betrokkenheid, werkplezier, klantfocus, langdurige relaties en daadkracht.

    

  Zo kun je vertrouwen op een goede prijs-kwaliteitverhouding in schoonmaak en facilitaire dienstverlening in de breedste zin van het woord. En kun je dankbaar naar huis, elke dag!

  Dankbaar werk. In twee woorden allesomvattend onze belofte.

  Aan dankbare opdrachtgevers. We maken ons sterk voor kwaliteit in schoonmaak die verder gaat dan “handjes” leveren. Een waardevol gesprekspartner. De vakspecialist die volledig ontzorgt. Je krijgt waar je voor betaalt, omdat we doen wat we beloven.

  Aan dankbare schoonmakers. We geloven dat je floreert als je de ruimte en de juiste middelen krijgt om je vak uit te oefenen en met plezier aan het werk gaat. Zodat je trots kunt zijn op een mooi resultaat, waardering oogst en elke dag ervaart als dankbaar werk.
  DELEN
  Vorig artikelSanlendrie
  Volgend artikelCoop Phicoop