Artis online & offline communicatie

  Artis is een full-service reclamebureau in Weert. Voor onze klanten ontwikkelen we merk- en communicatiestrategieën, creëren concepten en zorgen voor de uitvoering en implementatie van effectieve online en offline communicatie-uitingen. We bedenken en bouwen merken en campagnes, ontwerpen huisstijlen, maken magazines, ontwikkelen en bouwen websites, creëren en verrijken content. Het liefst vanuit één centraal strategisch-conceptueel uitgangspunt. Want dan weten we dat het werkt!

  “We horen graag uw geheimen aan en vertalen dat in krachtige communicatie”

  Concept & Strategie
  Iedere vorm van communicatie moet merkwaarden bevestigen en versterken. Voor ons is geïntegreerde communicatie een doel, een middel én een manier van denken en werken. Wij vinden dat merken een consistente uitstraling moeten hebben en zijn daarom graag nauw betrokken bij het gehele communicatieproces, vanaf de formulering van de doelstellingen tot de uiteindelijke implementatie. Voor ons geldt slecht één ding: resultaat!

  Content curation
  Ons onlineteam verzamelt, actualiseert, bundelt, filtert en verrijkt uw digitale content waardoor het relevant wordt voor uw stakeholders en past bij het gebruikte (sociale) platform. Waardecreatie dus!

  Offline communicatie
  Wie zegt dat mensen tegenwoordig niet meer lezen? Je moet ze er alleen toe verleiden. Met uitdagende teksten in een aantrekkelijke lay-out. We bedenken het concept, schrijven de teksten, verzorgen de fotografie en creëren de opmaak. Start de (digitale) persen!

  Online communicatie
  Hoe wordt uw site gevonden? Welke sociale media schakelt u in? Op welke sites kunt u het best adverteren? En hoe koppelt u al uw online activiteiten aan elkaar? Wij geven de antwoorden. Want bij ons kunt u niet alleen terecht voor mooie en effectieve websites maar ook voor een passende en goeddoordachte online strategie. We zorgen dat het klikt.

  DELEN
  Volgend artikelTeng Wijen