Antje van de Statie

  Met de verbouwing van het oude Hotel Mertens, het latere Hotel De Staasie, heeft Antje weer een thuis gekregen. Een thuis met stijl en grandeur. Een thuis dat Antje waardig is: Brasserie-Hotel Antje van de Statie. Tot de zeventiger jaren was het dé entree van de stad. Het pand is teruggebracht in zijn oorspronkelijke staat en volledig gemoderniseerd. Door authentieke elementen samen te voegen met een modern interieur is het weer de gezellige plek waar je lekker kunt eten, drinken, slapen, vergaderen en genieten.

  Een brasserie waar gasten op een uiterst gastvrije manier worden bediend, volgens het gedachtengoed van Maria Hubertina Hendrix. Waar iedereen kan genieten van klassieke, betaalbare gerechten van hoge kwaliteit. Gerechten met een Franse inslag, in een modern jasje. Een hotel met 10 uiterst comfortabele kamers. Vergaderruimten voorzien van alle denkbare, ultramoderne faciliteiten. Ruime, stijlvolle zalen. Een gezellige bar. Een groot terras aan de voorzijde. En dat alles in een unieke, sfeervolle en moderne ambiance met een kwinkslag naar het verleden en een knipoog naar de uitstraling van het station aan de overzijde. Het station waar Antje beroemd is geworden.

  Weert heeft met Brasserie-Hotel Antje van de Statie, tegenover dat station weer een entree met allure. Neem gerust een kijkje op de site en we verheugen ons er op u binnenkort hartelijk welkom te heten… Hartelijk welkom bij Antje van de Statie.

  Openingstijden:
  Bekijk hier de actuele openingstijden.
  DELEN
  Vorig artikelKessels Installaties
  Volgend artikelKessels Wegenbouw