ABC Terreininrichting

    ABC is al meer dan 20 jaar actief op de Nederlandse markt en is niet alleen een totaalleverancier voor de inrichting van de openbare ruimte, met een aantal uitgebreide standaardpakketten speeltoestellen, sporttoestellen, park- en straatmeubilair en toebehoren maar maar ook maker van maatwerk.

    Alle toestellen voldoen aan de geldende Europese norm EN-1176 en worden allen voorzien van een logboek met kopie van het TUV certificaat.

    ABC Terreininrichting b.v. vertegenwoordigt in Nederland exclusief een selectief gekozen aantal producenten van hoogwaardige producten die sterk en volledig ingericht zijn op het produceren van maatwerk. Tot de fabrikanten behoren onder andere BarManiaPro, Maier Spielplatzgeräte, Freekids, Bestrong en OFS. Deze bedrijven zijn reeds vele jaren actief en hebben zich opgewerkt tot toonaangevende producenten in de markt van speeltoestellen.

    ABC Terreininrichting b.v. kan turn-key projecten verzorgen vanaf het ontwerp, inclusief inrichting, beplanting, paden en verlichting tot aan de oplevering. Alles wordt geregeld, inclusief de onderaannemers. Alles onder 1 dak, 1 aanspreekpunt en 1 factuur.