Crossmoor Charity Cup wederom met grote opbrengst

Fotograaf: Henk Gielis

WEERT – Afgelopen vrijdag werd op de prachtige baan van Domein Laurabos – Golf en Country Club Crossmoor in Weert voor het negende  jaar een speciale golfdag gehouden met dit jaar als goede doel  de Voedselbank Weert om haar vermogen te versterken en de Voedselbank te voorzien van een nieuwe vrachtwagen.

Met een vol spelersveld werd een prachtige wedstrijd gespeeld  met aansluitend een compleet en gevarieerd avondprogramma voor alle spelers en de vele gasten. Met ondermeer een met prijzen beladen loterij en veiling werd toegewerkt naar de eindopbrengst van deze weer bijzondere dag.

Kort na 21.00 uur werd door de commissie het totaal bedrag bekend gemaakt en een cheque overhandigd van maar liefst 70.500 euro aan de afvaardiging van de Voedselbank Weert.

Wederom is de organisatie van dit event erin geslaagd om een groot geldbedrag bij elkaar te krijgen voor een Weerter Goed Doel.

Vorig artikelNacht van de Swaen in Weert op 30 juni
Volgend artikelEerste Summer Party voor vrouwelijke ondernemers in Midden-Limburg