Kermis in Tungelroy 3 tot en met 5 juni

TUNGELROY – Het kermisseizoen in de gemeente Weert staat weer voor de deur. Ze starten traditiegetrouw met de kermis in Tungelroy. De kermis in Tungelroy vindt plaats van zaterdag 3 juni tot en met maandag 5 juni 2023 op het Sint Barbaraplein.

Dit jaar staan onder andere autoscooters, de rups en de draaimolen op de kermis in Tungelroy.

Openingstijden kermis

Op zaterdag 3 juni wordt om 16.00 uur de kermis officieel geopend door wethouder Suzanne Winters. De kermis eindigt op zaterdag om uiterlijk 00.00 uur. Op zondag en maandag start de kermis om 14.00 uur. De attracties sluiten dan om uiterlijk 00.00 uur (zondag) en 22.00 uur (maandag).

Uitreiking prijzen knutselwedstrijd school

Tijdens de opening zaterdag 3 juni worden ook de winnaars van de kleur-/knutselwedstrijd bekend gemaakt. De knutselwerken van de leerlingen zijn bij de opening te bekijken. Wil je kans maken op één van de prijzen, zorg dan dat je zelf aanwezig bent bij de prijsuitreiking.

Vorig artikelFietstocht ‘Rondje Weert’ met stadsgids
Volgend artikelCapella Sine Vinculis verzorgt Choral Evensong in Weert