Vrachtwagen gekanteld op provinciale weg N275 bij Maasbree

Foto via Twitter (@Weginspecteurs Limburg)

MAASBREE – Vanochtend heeft er een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden op de provinciale weg N275 bij Maasbree, waarbij een vrachtwagen is gekanteld. Als gevolg hiervan is de weg in beide richtingen afgesloten. Hulpdiensten kwamen onmiddellijk met man en macht ter plaatse.

De vrachtauto kantelde rond 11.30 uur op de N275, waardoor de weg versperd werd. Naast politie en brandweer is ook een traumahelikopter ter plaatse gekomen om de slachtoffers te behandelen. Er zouden twee personen gewond zijn geraakt.

Hoelang de N275 afgesloten zal blijven, is momenteel nog onbekend. Het bergen van de gekantelde vrachtauto en het politieonderzoek zullen nog enige tijd in beslag nemen. De autoriteiten raden automobilisten aan om alternatieve routes te kiezen en de verkeersinformatie goed in de gaten te houden.

Update 13.00 uur: Het blijk te gaan om een aanrijding tussen een auto en vrachtauto. De weg blijft voor politieonderzoek. Hierna kunnen de voertuigen worden geborgen.

Update 17.46 uur: Bij het ongeval is een 21-jarige vrouw uit Peel en Maas om het leven gekomen.

Vorig artikelFeestelijke opening nieuw Munttheaterseizoen in Weert
Volgend artikelTruckrun Leudal gaat door