Truckrun Leudal gaat door

Foto via Depositphotos (welcomia)

LEUDAL – Op zaterdag 24 juni 2023 vindt er na drie jaar afwezigheid weer een truckrun plaats in de gemeente Leudal. Ook wordt er op de avond na de truckrun een feestavond georganiseerd en is er de dag erna, op zondag 25 juni, een truckshow. Dit alles met dank aan vele enthousiaste vrijwilligers en sponsoren die zich inzetten voor de gehandicapten, ouderen en kinderen van het speciaal onderwijs uit de gemeente Leudal.

Organisatie

De organisatie is in handen van Chauffeursclub Neet Janke mer Planke: “Wij hebben alles goed geregeld. We hebben gesprekken gevoerd met onze verzekeringsagent en met verschillende verzekeringen. Onder strengere voorwaarden dan voorheen kunnen wij de run alsnog organiseren en dat gaan we dan ook zeker doen. Zo kunnen wij een groot aantal mensen weer een fijne dag bezorgen. Bij onze truckrun op zaterdag 24 juni neemt er een persoon plaats op de bijrijdersstoel, natuurlijk goed gezekerd met veiligheidsgordel. Niemand mag plaatsnemen op het bed achter de stoelen; wij zullen daar als organisatie streng op toezien.”

Programma

De truckrun start op zaterdag 24 juni om 12.15 uur vanaf het industrieterrein Kelpen-Oler en volgt deze route. ‘s Avonds is er vanaf 20.00 uur een feestavond met de liveband ‘from USA’ en een dj.

Op zondag 25 juni vindt er op het terrein van Café-Zaal-Restaurant De Molshoof in Kelpen-Oler een truckshow plaats. Tussen 10.00 en 16.00 uur kan iedereen de trots van de deelnemende chauffeurs komen bewonderen. Ook is er een optreden van Mike Kanders. 

Voor beide dagen geldt dat de evenementen gratis en toegankelijk zijn voor iedereen.

Vorig artikelVrachtwagen gekanteld op provinciale weg N275 bij Maasbree
Volgend artikel41ste Limburg Festival: van lachbubbels tot tranentrekkers