Cum Grano Salis organiseert Bierbecue voor het goede doel

Foto via Depositphotos (igorr1)

WEERT – Cum Grano Salis organiseert op 4 juni aanstaande een Bierbecue-evenement bij Café de Brug aan het Bassin in Weert. De opbrengst van het evenement gaat naar Stichting Vrienden van Ververshof, die daarvan een rolstoelduwondersteuning willen gaan kopen.

Bijzondere gelegenheid voor bierliefhebbers

Deze bijzondere gelegenheid biedt bierliefhebbers de kans om te genieten van een speciaalbierproeverij, gepaard met heerlijke hapjes van de barbecue. De bierbecue begint om 15.00 uur; bezoekers zijn vanaf 14.30 uur van harte welkom.

Het concept van een bierbecue combineert de verfijnde smaken van speciaalbieren met perfect bijpassende barbecuegerechten. Het evenement wordt gepresenteerd door niemand minder dan biersommelier Rob Driessens en grillmaster Raymond Keulen.

Deelnemers aan de bierbecue kunnen voor € 39,95 (plus € 1,- servicekosten) per persoon genieten van een unieke ervaring. Voor dit bedrag krijgen de deelnemers 5 speciaalbieren te proeven met 5 bijpassende barbecuehapjes, begeleid door professionele uitleg. Een aanzienlijk deel van de opbrengst zal worden gedoneerd aan het goede doel.

Na afloop van de bierbecue zal de tapkraan open blijven en de barbecue doorgaan. Alle drankjes en gerechten van de barbecue kunnen worden betaald met consumptiebonnen, die verkrijgbaar zijn aan de bar.

Vrienden van Ververshof

De opbrengst van deze middag zal ten goede komen aan Stichting Vrienden van Ververshof. Deze stichting heeft als doel om (financiële) middelen te verwerven voor activiteiten en benodigde materialen die buiten het reguliere budget van Zorghuis Ververshof vallen. Met de verworven fondsen van de Bierbecue zal de stichting een duwondersteuning kunnen aanschaffen, die vrijwilligers in staat stelt om rolstoelgebruikers gemakkelijker te duwen.

Ga voor meer informatie en het kopen van tickets voor de Bierbecue naar www.cumgranosalis.org.

Vorig artikelBrand op boot bij Wessem snel onder controle
Volgend artikelWeerter voorrondes kunstwedstrijd InBeeld