Deelnemers rommelroute Nederweert-Eind bekend

Foto via Pixabay (Kyrios Kyriakos)

NEDERWEERT-EIND – Aanstaande zondag 16 april vindt van 10.00 tot 15.00 uur de tweede editie plaats van ‘d’Indj ruûmtj op’. Inwoners van Nederweert-Eind hebben hun zolder opgeruimd en bieden overbodig geworden spullen te koop aan vanaf hun voortuin, oprit of garage om deze een duurzaam tweede leven te geven. Deelnemers die buiten de kern wonen verkopen hun spullen vanaf het Pastoor Maesplein.

Met 70 deelnemers is er voor elk wat wils en zowel de toegang als het parkeren is gratis. De organisatie is in handen van de dorpsraad Eind. Kijk voor de deelnemende adressen op www.nederweert-eind.nl en download de plattegrond. Deze is tijdens het evenement ook verkrijgbaar op het Pastoor Maesplein en op de Kruisstraat 32.

Vorig artikelStremming lijn 73 tussen Wessem en Panheel vanaf vrijdag 14 april voorbij
Volgend artikelVier mogelijke locaties voor IKC Boshoven in Weert