Lenteconcert Air d’Accordéon in de St. Teuniskapel Weert

WEERT – Accordeonensemble Air d’Accordéon speelt op zaterdag 25 en zondag 26 maart 2023 het (bijna) jaarlijkse Lenteconcert. Onder begeleiding van dirigente Trix Reintjens wordt een muzikaal programma gepresenteerd in de St. Teuniskapel te Weert.

Het Lenteconcert kent een ver teruggaande historie bij Air d’Accordéon. Al sinds 2007 staat bijna jaarlijks het optreden op de agenda. Onderbrekingen waren er op de momenten dat Air d’Accordéon de basis vormde van de omvangrijke theaterproducties Chess in Concert, West Side Story in Concert, Les Misérables in Concert en popmusical Roméo et Juliette.

Het programma van het Lenteconcert in 2023 is wederom licht-klassiek van aard. Liefhebbers worden meegenomen op een muzikale reis vol bekende en minder bekende melodieën. Een terugkomend kenmerk van het concert is de komst van een gastmuzikant. Dit jaar is dat Mieke Manders op klarinet. Ook Trix Reintjens, dirigente van het ensemble, zal samen met Mieke enkele nummers ten gehore brengen.

Op zaterdag 25 maart start het programma om 19.00 uur, op zondag 26 maart om 14.00 uur. Locatie is de karakteristieke St. Teuniskapel, Altweerterkapelstraat 6 te Weert. De entree voor het Lenteconcert is gratis, een donatie ter dekking van de onkosten is van harte welkom.

Vorig artikelJubileumconcert Con Amore Baexem in Heythuysen
Volgend artikelMaas Cleanup ruimt in één dag 200.000 kilo afval op