22e VSN voetbaldagen bij Eindse Boys in Nederweert-Eind

Foto via Pixabay

NEDERWEERT-EIND – Na de zeer geslaagde voetbaldagen van 2022, is voetbalclub Eindse Boys druk in de weer met de organisatie van de 22e editie. Deze wordt gehouden van 17 t/m 21 juli en gezien de vele voorinschrijvingen lijkt ook deze uitgave weer een succes te worden.

Jarenlang succes

De 21 voorgaande edities kon men de deelnemers een fantastisch programma aanbieden, waardoor het al jaren een succes is. Meer dan 50 vrijwilligers zorgen ervoor dat alles goed verloopt en dat er vijf dagen lang voetbalplezier en een gevarieerd programma is met o.a. specifieke training voor spelers en keepers, een penaltybokaal, kooivoetbal, boardingvoetbal en partijspelen (4 tegen 4, 7 tegen 7). 

Daarnaast ontvangt elke deelnemer een prachtig JAKO-voetbaltenue, elke dag een lunch, twee keer per dag een flesje sportdrank en zijn er diverse prijzen te winnen.

Nog 85 van de 250 plaatsen beschikbaar

Op dit moment zijn er nog maar 85 van de 250 plaatsen beschikbaar. Tot 21 mei kun je je inschrijven, maar wacht niet te lang, want vol is vol. Informatie vind je op de site van VSN, waarop je ook terecht kunt voor de aanmelding: www.voetbalschoolnederland.nl

Inschrijven en betalen 

Inschrijven van je dochter of zoon kun je doen via het menu-item ‘Inschrijven’. Je dient je hiervoor te registeren en een persoonlijk account aan te maken. Wanneer je je account hebt aangemaakt, kun je middels je wachtwoord inloggen en de inschrijving voltooien. 

Om de inschrijving voor deelname te bevestigen is betaling van het inschrijfgeld van € 107,- en de eventueel bestelde bal voor € 17,- alleen via iDEAL mogelijk. Zolang de inschrijftermijn loopt, kun je zelf persoonsgegevens, e-mailadres en kledingmaten wijzigen. Daarnaast ontvang je via je account alle correspondentie (nieuwsbrieven, bevestigingen, betalingsherinneringen, etc). 

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar [email protected].

Vorig artikelLLTB: ‘Grote politieke aardverschuiving na verkiezingen’
Volgend artikelMagere Mechelse herder beroerd gehuisvest in van de ratten vergeven achtertuin in Nederweert