Uitslaande garagebrand Haelen

HAELEN – Dinsdagavond 14 maart heeft er een uitslaande garagebrand gewoed in Haelen, op De Toum. De brand ging gepaard met veel rookontwikkeling. De bewoners hadden de brand tijdig opgemerkt en hadden zichzelf en hun honden in veiligheid gebracht.

De brand werd rond 19.00 uur ontdekt in een garage. Vanwege de uitslaande brand en mogelijke overslag naar de woning en naastgelegen garageboxen werd vrij snel opgeschaald naar ‘middelbrand’. Twee brandweerwagens, een hoogwerker en waterwagen werden ingezet om de brand te bestrijden. De brand ging gepaard met hevige rookontwikkeling.

De garage en een naastgelegen garagebox zijn uitgebrand. De woning en een andere garagebox hebben ook brand en rookschade opgelopen. Nabluswerkzaamheden hebben door het instorten van het garagedak lang in beslag genomen. Er zijn geen gewonden gevallen. 

Vorig artikelJonge boeren kijken uit naar een mooi toekomstperspectief
Volgend artikelCulinaire wandeling langs restaurants en kloosterkeuken in Weert