Vernieuwde Albert Heijn Heerschap Muntpassage geopend

WEERT – Het was gezellig druk in winkelcentrum Muntpassage. Daar opende vandaag om 11.00 uur de vernieuwde Albert Heijn.

Veel klanten wilden de opening meemaken. Naar schatting waren er in het eerste uur al ruim 600 bezoekers. Zij reageerden enthousiast. “Klanten vinden onze winkel modern en mooi geworden”, zegt supermarktmanager Hannie Cuijpers. “Ook zijn zij blij met het gevarieerde assortiment.” 

Vlak voor de verbouwing heeft Albert Heijn Heerschap Muntpassage de overgebleven voorraad vers en diepvries aan de voedselbank geschonken. Maar liefst negen winkelkarren die overladen waren met producten gingen de deur uit. “Weggooien is natuurlijk zonde. We hebben een prettige samenwerking met Voedselbank Weert. Het is daarom fijn dat we dit goede doel extra kunnen ondersteunen”, aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn Heerschap aan de Muntpassage 49 in Weert is elke dag open van 8:00 tot 21:00 uur.

Vorig artikelCultuur coördinator Weert staat in de startblokken
Volgend artikelHet College in Weert bestaat dit jaar 375 jaar