Tweede editie Springkussen Festijn in de Heuf in Panningen

Foto via Depositphotos (FamVeldman)

PANNINGEN – Het leukste uitje voor de carnavalsvakantie vind je dit jaar in De Heuf in Panningen. Daar organiseert Bevo HC op 25 en 26 februari voor alle basisschoolleerlingen uit Peel en Maas (en omgeving) de tweede editie van het grote Springkussen Festijn.

Speelparadijs

De grote sporthal zal op deze dagen volledig omgebouwd worden tot speelparadijs met stormbanen, springkussens, een voetbalarena, behendigheidsspelen, etc. Een waar paradijs waarin de jeugd zich heerlijk uit kan leven. 

Speciaal voor de allerjongsten wordt er een grote peuterhoek ingericht. En voor kinderfeestjes is een speciaal arrangement beschikbaar. Aan de ouders is ook gedacht: zij mogen gratis naar binnen en kunnen vanuit de uitgebreide horeca genieten van de activiteiten van de kids.

Meer informatie

Bevo Hc nodigt alle kinderen met hun vriendjes en vriendinnetjes uit om in het laatste weekend van de carnavalsvakantie naar De Heuf te komen om zo deze vakantie sportief af te sluiten. Meer informatie is te vinden op www.bevohc.nl/springkussens.

Vorig artikelGemeente Weert treedt harder op tegen inbrekers en drugshandel op straat
Volgend artikel23 schoolteams op Kinjer OLS 2023