Qmusic The Party in Stramproy op vrijdag 30 juni

STRAMPROY – Op vrijdag 30 juni zetten de DJ’s van Qmusic de feesttent in Stramproy op de kop. Dans en zing mee met de grootste hits, guilty pleasures en foutste platen uit je playlist.

Qmusic The Party zet de tent op de kop

Qmusic is populairder dan ooit. Bij Qmusic The Party kun je top DJ’s verwachten en een adembenemend 3D leddecor. Standaard onderdeel van Qmusic The Party is het populaire Foute Uur. ABBA, Backstreet Boys, Macarena en Rainbow in the Sky; ze komen allemaal voorbij vrijdag 30 juni.

Dus trek je gekste outfit uit de kast. Het is niet verplicht om verkleed te komen, maar leuk is het zeker. Bereid je voor op gezelligheid vanaf de eerste minuut en pijnlijke voeten van het dansen in de laatste minuut. Ben jij erbij?

Qmusic The Party ticketverkoop

Qmusic The Party is overal een begrip en de voorverkoop gaat dan ook al als een speer. De super early bird en de early bird tickets waren op de eerste dag van de ticketverkoop uitverkocht. Regular tickets zijn nog verkrijgbaar via deze link https://www.ticketcrew.nl/tickets/brevendia-100-jaar-qmusic

Feest bij Brevendia Strampoy

Het evenement wordt georganiseerd vanwege het 100-jarig jubileum van Brevendia dit jaar. Qmusic The Party vindt plaats op vrijdagavond 30 juni in de tent op Sportpark De Steinakker. De feesttent is geopend vanaf 19.30 uur.

Vorig artikelFeestelijk moment voor 60.000ste inwoner Roermond
Volgend artikelSpellenmiddag Weert ontvangt cheque van Stichting Greep naar de Hoorn