Feestelijk moment voor 60.000ste inwoner Roermond

Foto via gemeente Roermond

ROERMOND – Revi is de 60.000ste inwoner van Roermond. Hij werd in december 2022 geboren en woont in het Roermondse Veld. Dat moet gevierd worden. De burgemeester bracht een bezoek aan het gezin en alle basisscholen in Roermond kunnen rekenen op een traktatie.

Hoog bezoek

Burgemeester Hoes ging langs bij Revi en zijn trotse ouders. Ze ontvingen een uniek rompertje waar op staat dat Revi echt de 60.000ste inwoner is. Bovendien heeft het gezin van de gemeente een 6-jarig abonnement gekregen voor speeltuin Kitskensberg. Het rompertje werd aangeboden namens Citymanagement ‘We Are Roermond’.

Roermond groeit

Burgemeester Hoes: “We zijn natuurlijk blij en trots op onze 60.000ste inwoner. Deze mijlpaal wilden wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Het is een teken dat Roermond nog steeds groeit. En ook al beseft Revi het nu zelf nog niet, het is toch iets speciaals. Deze titel is voor Revi een mooi aandenken voor de rest van zijn leven.”  

Beschuit met muisjes

Eerder genoten de raadsleden al van een typische geboorte traktatie. Nu zijn ook de Roermondse basisscholen aan de beurt. Zij krijgen, als ze willen meedoen, beschuiten en muisjes voor alle leerlingen aangeboden, om de komst van Revi te vieren.

Vorig artikelALDI heropent vernieuwde supermarkt in Weert
Volgend artikelQmusic The Party in Stramproy op vrijdag 30 juni