‘Oppe Zök nao Hoeës Fieëst’ in de Bosuil Weert

WEERT – Op 11 januari 2020 vierde V.V. de Hêldje op Zök haar jubileum in de Bosuil. Een jaar later stond er een herhaling van het ‘Oppe Zök nao Hoeës Fieëst’ gepland. Maar helaas, het kon niet anders, ze moesten het feest uitstellen tot zaterdag 14 januari 2023. Dat is natuurlijk een hele lange tijd om goed te maken.

Het feestje smaakte destijds naar meer; een leuke mix van lokale artiesten en artiesten van buiten Weert en Limburg. Dat blijven ze herhalen! Met een gevarieerde line-up hebben ze toch alle kanten van Vastelaovendj en carnaval gedekt. En dat belooft wat. Dat wordt letterlijk op de sokken naar huis.

Line-up

  • The Mystery Beats
  • De Boys vanne Wertha
  • Ed & Frans
  • W-Dreej
  • Moerepetazie
  • Shakin DJ’s
  • PartyFrieX

Ze zijn natuurlijk de beroerdste niet en willen dan ook graag iedereen de kans geven erbij te zijn op zaterdag 14 januari 2023.

Dus vul snel alles in voor die tickets te winnen; maar wil je er toch zeker van zijn dat je mee kan feesten? Dan moet je snel je tickets halen via de website van de Bosuil: https://www.debosuil.nl/programma/heldj-op-zok/

Bij de V.V. de Hêldje op Zök hebben ze er in ieder geval zin in. De tanks met bier zitten alvast vol bij de Bosuil en de agenda is de 15e geblokt vanwege een kater. Zien ze jullie daar?!

Vorig artikelRik en Lotte 47e boerenbruidspaar van KV de Piepkukes
Volgend artikelVVD doet oproep aan de ondernemers in de Weerter binnenstad