Scooterrijder overleden na ongeval op Kerkstraat in Weert

WEERT – In Weert is zondagmiddag een scooterrijder overleden als gevolg van een verkeersongeval.

Rond 14.00 uur botsten op de splitsing Kruisstraat – Kerkstraat een auto en scooter tegen elkaar. De scooterrijder kwam ten val en raakte hierbij zwaargewond. Er kwam een traumahelikopter naar Weert die op het St. Jozefskerkplein landde.

Ondanks alle inzet van de hulpdiensten kon het leven van de scooterrijder niet meer worden gered. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De bestuurder van de auto was ongedeerd, maar flink geschrokken.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De splitsing is afgesloten voor het verkeer.

Vorig artikelPrins Bob I nieuwe prins K.V. de Piepkukes
Volgend artikelAccordeon- en Harmonica Treffen in Nederweert