Prins Bob I nieuwe prins K.V. de Piepkukes

NEDERWEERT-EIND – Op vrijdagavond 6 januari is Bob van Nieuwenhoven uitgeroepen als de nieuwe prins van KV de Piepkukes uit Nederweert-Eind. Dit vond plaats tijdens de uitverkochte Pronkzitting in gemeenschapshuis de Reigershorst.

Prins Bob I is verloofd met Linda Berkvens, die als prinses vol trots aan zijn zijde zal staan tijdens het komende seizoen van KV de Piepkukes. Samen wonen zij aan de Kruisstraat in Nederweert-Eind. Bob I is agrarisch ondernemer en runt samen met zijn ouders een gemengd bedrijf met melkvee en asperges. Linda is werkzaam bij Slagerij Hermanns in Nederweert. Naast hun grote hobby, het agrarische leven, houden ze allebei van leuke uitjes met elkaar en met vrienden. Daarnaast maken Bob I en Linda in hun vrije tijd graag de nodige rondjes op hun oude brommer. Het nieuwe Prinsenpaar wordt bijgestaan door hun 3 adjudanten: Leon Linders, Stijn Sentjens en Lars Duits.

De vastelaovendj van 2023 zal worden gevierd onder het devies: Kukes en kui-j komtj vanne stal, Ut es weer tieëd vör schoeëne zeiver en lompe kal

Prins Bob I heeft de huisorde van ‘ut aoj brömmerke’  ingesteld. Op zondag 22 januari zal in zaal van Nieuwenhoven aan Pastoor Maesplein 1 te Eind de Prinsenreceptie plaatsvinden, aanvang 13.33 uur. Verenigingen zijn welkom vanaf 15.33 uur.

Vorig artikelSP start Meldlijn hoge energierekening
Volgend artikelScooterrijder overleden na ongeval op Kerkstraat in Weert