Nieuw bij Bibliocenter Weert; het Mamacafé

WEERT – Vanaf 20 januari start bij Bibliocenter Weert het Mamacafé. Het Mamacafé is er voor iedere (toekomstige) mama die behoefte heeft aan contact met andere moeders uit de buurt.

Het is een fijne manier om je sociale netwerk te verbreden en om een uitstapje te maken met je kindje. Ook voor toekomstige ouders is het fijn om al leuke contacten op te doen en om ervaringen uit te wisselen.

Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee willen we de ruimte bieden om ervaringen en verhalen uit te wisselen, kinderen met elkaar te laten spelen, knutselen en te lezen, maar vooral om een plek te bieden om samen te zijn.

Het Mamacafé is iedere derde vrijdag van de maand om 10.00 uur bij Bibliocenter Weert. Het is helemaal gratis. Loop gerust binnen, het is voor leden én niet-leden. Kijk voor meer informatie en de data op www.bibliocenter.nl/activiteiten.

Vorig artikelSave the Date: Cultureel Lint Weert in 2023 op zondag 25 juni
Volgend artikelGiocoso en Genti nemen je mee op een betoverende muzikale reis naar het Noorderlicht