Giocoso en Genti nemen je mee op een betoverende muzikale reis naar het Noorderlicht

WEERT – Weerter topkoren Giocoso en Genti nemen je mee op een betoverende reis naar het Noorderlicht. De koren zingen de mooiste stukken van de beste hedendaagse Scandinavische componisten.

Door de combinatie van de engelachtige stemmen en een bijzondere lichtshow, lijkt het alsof je het Noorderlicht kan aanraken in het Munttheater.

Giocoso en Genti zijn twee vrouwenkoren die behoren tot de top van de Nederlandse en Europese amateurkoorwereld. Ze willen hun jubilea (respectievelijk 20 en 35 jaar) graag vieren met een bijzonder concert waarin de schitterende muziek van bijvoorbeeld Ola Gjeilo, Ēriks Ešenvalds en Kim André Arnesen te horen zal zijn. De werken van deze componisten laten zich omschrijven als mystiek, meeslepend en soms bijna filmisch.

Het concert Noorderlicht is op zondag 5 februari 2023 te bewonderen in het Munttheater Weert om 14.00 uur. Tickets zijn te koop via de link van het Munttheater: https://www.munttheater.nl/agenda/giocoso-genti-noorderlicht/.

Vorig artikelNieuw bij Bibliocenter Weert; het Mamacafé
Volgend artikelHerdenkingsborrel in Weert ter nagedachtenis aan Richard Stribos A.K.A. Striep