Eindejaarsactie van bekroonde oliebollenbakker Jeffrey Dauphin

WEERT – Ook dit jaar bereidt de jonge Weerter ondernemer Jeffrey Dauphin de heerlijkste oliebollen, appelflappen en andere lekkernijen. Dit aan de hand van een oud familierecept. Hij is (ook op oudejaarsdag) met zijn gebakkramen te vinden op het Bassin en Stationsplein.

Het zijn zonder twijfel de lekkerste oliebollen van Weert. En ook buiten de stad worden zijn heerlijkheden geprezen. In de bekende Oliebollentest van het Algemeen Dagblad behaalde een aantal jaren geleden diverse keren hoge noteringen. Dit jaar is zijn oliebollenkraam uitgeroepen tot de nummer 1 van Limburg via oliebollentestonline.nl.

Gratis oliebol

Speciaal voor de lezers van MLA heeft Jeffrey een Eindejaarsaanbieding. Als je bij een minimale besteding van € 5,- verwijst naar MLA of MiddenLimburgActueel krijg je een oliebol gratis erbij! Let op: deze actie is geldig op vrijdag 30 december tussen 12.00 en 18.00 uur en op zaterdag 31 december 2022 tussen 7.00 en 18.00 uur.

Openingstijden

De openingstijden voor de locaties Bassin en het Stationsplein zijn: woensdag t/m vrijdag van: 12.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 7.00 tot 18.00 uur.

Lange rij voorkomen?

Heb je het op oudjaar druk en wil je niet het risico lopen om in een lange wachtrij terecht te komen? Haal dan het bestelformulier op bij de gebakkraam aan het Stationsplein.

Vorig artikelSamenwerkingsovereenkomst Roerdelta
Volgend artikelNieuw bij Bibliocenter Nederweert: Voorleespret met peuters