Schipper redt vrouw en hond uit kanaal Wessem-Nederweert

HEEL / GRATHEM – Op maandag 19 december kwam rond 16.25 uur een melding binnen van een persoon te water in het kanaal Wessem-Nederweert. Deze persoon is gered door een schipper van een passerend schip.

De schipper van een passerend schip maakte melding van een dame welke te water was geraakt. Dit toen ze haar hond probeerde te redden. De hond was in het water gevallen. Toen de vrouw probeerde om de hond te vangen viel ze ook in het water. Een oplettende schipper die de vrouw en de hond in het water zag liggen heeft snel alarm geslagen en de dame met haar hond weten te redden.

Bij aankomst van de hulpdiensten was de vrouw reeds uit het water. Zij is vervolgens ter controle overgedragen aan het ambulancepersoneel, welke zich over haar ontfermd hebben. De hond is inmiddels door de politie weer thuisgebracht.

Vorig artikelGroot onderhoud aan Roertunnel en Tunnel Swalmen in 2023
Volgend artikelBestuursleden adviesbureau Heythuysen veroordeeld vanwege mestfraude