Linnerweg in Maasbracht afgesloten wegens werkzaamheden

Foto via Depositphotos (kalinovsky)

MAASBRACHT – Vanaf maandag 12 december vinden er werkzaamheden plaats aan de Linnerweg in Maasbracht. Een gedeelte van de weg wordt geasfalteerd. Dit gebeurt op het stuk waar hoogspanningsnetbeheerder Tennet afgelopen zomer het asfalt heeft verwijderd voor de aanleg van nieuwe ondergrondse kabelverbindingen. De werkzaamheden duren tot en met donderdag 15 december. 

Afgesloten

Op woensdag 14 en donderdag 15 december is de weg helemaal afgesloten voor doorgaand verkeer. Op maandag 12, dinsdag 13 en woensdag 14 december is de weg alleen open voor lijnbussen en werknemers van Tennet. Er zijn vanaf maandag verkeersregelaars aanwezig.

Vorig artikelVernieuwd elektronisch patiëntendossier voor SJG Weert
Volgend artikel‘Het leuke van ondernemen vind ik om het bedrijf door te ontwikkelen’