Inschrijving Midde Limburgs Leedjes Festival geopend

Foto via Pixabay

Vanaf vrijdag 18 november is de inschrijving geopend voor, traditiegetrouw, het eerste provinciale leedjes konkoer van 2023: Het Midde Limburgs Leedjes Festival.

De inschrijftermijn sluit op dinsdag 6 december 2022 om 20:00 uur. Een vakjury zal hierna beoordelen welke 22 liedjes naar de finale gaan. 

Inschrijven kan via de website: mllf.jouwweb.nl. Op deze website is de inschrijfinstructie te vinden, evenals het reglement Midde Limburgs Leedjes Festival.

Eén inzending per deelnemer

Bij deze eerste editie na de coronaperiode geldt een extra regel: deelnemers mogen ook met hun inzending van vorig jaar meedoen. Wel mag elke deelnemers met slechts één liedje meedoen, dus bij een nieuwe inzending van dezelfde deelnemer zal hij of zij een keuze moeten maken.

Finale

De finale van het Midde Limburgs Leedjes Festival zal gehouden worden op vrijdagavond 6 januari 2023, in Hotel en Eetk’fee de VLiK (voorheen het Peeljuweel) in Ospel.

Organisatie

De organisatie is in handen van de lokale vastelaovesvereniging de Vlikkestaekers in samenwerking met het comité Midde Limburgs Leedjes Festival. Zij wensen alle deelnemers succes met de voorbereidingen.

Vorig artikelSamenwerking Midden-Limburg gaat voor een Regio Deal
Volgend artikelFlexflitser op N273 bij Heel