Beleef de kerstsfeer in Thorn

THORN – Het witte stadje Thorn is dit jaar voor de 27e keer decor van een romantische kerstsfeer. Op zondag 11 december zal van 11.00 uur tot 17.00 uur de traditionele kerstmarkt plaatsvinden – dit jaar geheel binnen de sfeervol aangeklede historische kern van het bijzondere stadje.

De kerstmarkt in Thorn is de laatste 26 jaar uitgegroeid tot de grootste en meest sfeervolle kerstmarkt van Midden-Limburg. Bij de circa 70 stands kan de bezoeker kiezen uit een uitgebreid assortiment aan kerstdecoraties, handgemaakte kunstwerken en sieraden, antiek, luxe kerstcadeaus, tuindecoraties en nog veel meer.

Een grote schare vrijwilligers van de Koninklijke Harmonie van Thorn zorgt voor versgebakken wafels en overheerlijke oliebollen. Er zal sfeervolle muziek klinken en het koor “Equal Voices” neemt je mee terug naar de tijd van Dickens en Scrooge in de straten van Thorn.

Tussen 13.00 – 17.00 uur kun je bovendien binnenlopen in de prachtige Abdijkerk van Thorn en genieten van een gevarieerde reeks ensembles onder de titel “Abdijconcertino’s”. Deze miniconcerten zijn al jaren een vast en zeer succesvol onderdeel van de kerstmarkt in Thorn.

Praktische informatie

  • Datum: zondag 11 december
  • Tijd: 11.00 – 17.00 uur
  • Locatie: historische binnenstad van Thorn
  • Entree: € 3,50 per persoon (kinderen tot 12 jaar gratis)
  • Meer informatie: www.kerstmarktthorn.nl
Vorig artikelBeeld van Studio Job permanent te zien in Museum W
Volgend artikelVol startveld 24e Horneland Rally